Szögeczki Sára
Szögeczki Sára - Katarzisz Komplex művészteterapeuta, pszichológus jelölt

Önismereti foglalkozás-sorozat gyermekeknek és felnőtteknek a Katarzisz Komplex Művészetterápia és a Kincskereső Meseterápia módszerével

Felnőtteknek: A művészetterápia az évszakok változásán keresztül szólít meg minket, ugyanis minden hónapnak van egy sajátos lelki feladata. A foglalkozások alatt egy teljes évkört járunk be közösen, ahol az adott hónap népszokásaival, liturgikus hagyományaival összhangban, különböző technikák segítségével (pl.: olajpasztell, porpasztell, akvarell, montázs) igyekszünk megfigyelni, hogyan hat ránk a természet, mit szólítanak meg bennünk a mesék, és ezek milyen változásokat hoznak lelkünkben.
Foglalkozások: heti 1 alkalommal 90 perc, csoport létszám: min. 5 - max. 9 fő

Gyerekeknek: A művészet - és meseterápia módszertanára alapozva a gyermekek is részt vehetnek egy önismereti utazáson, akár egyéni, akár csoportos keretek között. Miként az évszakok változnak, úgy változik számos dolog a mi lelkünkben is. Festékkel, olajpasztellel, mesékkel kísért vándorutunk alatt néha elfáradunk, eltévedünk, elveszítünk valamit. De ha kellőképpen bátrak vagyunk, legyőzhetjük a sárkányt, rálelhetünk az Élet Vizére, és felfedezhetjük a bennünk rejlő varázs magot.

Foglalkozások: heti 1 alkalommal 60 perc, egyéni vagy csoportos keretek között (óvodásoknak, 7-10 éveseknek, és 11-14 éveseknek.

 

Jelentkezés, érdeklődés a tanfolyamra

Kérjük, adja meg nevét!
Úgy tűnik hibás e-mail címet adott meg!
Kérjük, adja meg telefonszámát!
Invalid Input
Az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadnia!