Szögeczki Sára
Szögeczki Sára - Katarzisz Komplex művészteterapeuta, pszichológus jelölt

A művészetterápiás foglalkozás Szögeczki Sára egyéni vállalkozó szervezésében valósul meg. Szögeczki Sára ev. az alapítvány támogatója, tevékenysége megvalósulásához az Keresztények Segítsége Alapítvány helyet biztosít.

Önismereti foglalkozás-sorozat gyermekeknek és felnőtteknek a Katarzisz Komplex Művészetterápia és a Kincskereső Meseterápia módszerével

Felnőtteknek: A művészetterápia az évszakok változásán keresztül szólít meg minket, ugyanis minden hónapnak van egy sajátos lelki feladata. A foglalkozások alatt egy teljes évkört járunk be közösen, ahol az adott hónap népszokásaival, liturgikus hagyományaival összhangban, különböző technikák segítségével (pl.: olajpasztell, porpasztell, akvarell, montázs) igyekszünk megfigyelni, hogyan hat ránk a természet, mit szólítanak meg bennünk a mesék, és ezek milyen változásokat hoznak lelkünkben.
Foglalkozások: heti 1 alkalommal 90 perc, csoport létszám: min. 5 - max. 9 fő

Gyerekeknek: A művészet - és meseterápia módszertanára alapozva a gyermekek is részt vehetnek egy önismereti utazáson, akár egyéni, akár csoportos keretek között. Miként az évszakok változnak, úgy változik számos dolog a mi lelkünkben is. Festékkel, olajpasztellel, mesékkel kísért vándorutunk alatt néha elfáradunk, eltévedünk, elveszítünk valamit. De ha kellőképpen bátrak vagyunk, legyőzhetjük a sárkányt, rálelhetünk az Élet Vizére, és felfedezhetjük a bennünk rejlő varázs magot.

Foglalkozások:

  • Felnőtteknek csoportban: 8000 ft /fő /6 alkalom/120 perc kéthetente egy éven keresztül
  • Fenőtteknek egyéni keretek közt:  17 000Ft/ Fő / alkalom / 90 perc
  • Gyerekeknek csoportban:4000 Ft/gyerek/alkalom/60 perc hetente egy éven keresztül
  • Gyerekeknek egyéni keretek közt: 14 000 /fő /alkalom/60 perc