Késmárkyné Demeczky Mária
Holmann Erika, logopédus és Késmárkyné Demeczky Mária, logopédus

Holmann Erika, Logopédus

Minden szülőnek fontos, hogy gyermeke szépen, érthetően beszéljen. A tiszta beszéd elengedhetetlen az írás-olvasás megfelelő szintű elsajátításához is. Célom a nyelvi- kommunikációs zavaroktól mentes, oldott személyiség kialakulásának segítése logopédiai eszközökkel.

A következőkben tudok segíteni: meglévő beszédhibák javítása, komplex nyelvi fejlesztés (szókincs, grammatika), beszédészlelés és beszédmegértés terápiája, beszédindítás.
Logopédiai szűrések és vizsgálatok, tanácsadás.

A terápiára heti egyszer, 45 percben kerül sor, emiatt nagyon fontos az aktív családi részvétel: a rendszeres otthoni gyakorlás.

Egy alkalommal maximum két gyermek jöhet terápiára.

A foglalkozások játékosan; szerető, elfogadó légkörben zajlanak.

Ez a tevékenység az Alapítvány szervezésében valósul meg. Kérjük, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az Alapítványt. (A privát szférában egy hasonló foglakozás ára: 7.000 Ft)

 

Késmárkyné Demeczky Mária, Logopédus

A tiszta, jól érthető beszéd fontos feltétele  jól működő emberi kapcsolatainknak. Célom a tisztán beszélő, oldott személyiség kialakulásának segítése logopédiai eszközökkel.  Logopédiai foglalkozásokat nagyrészt a délelőtt folyamán tartok. Emiatt kérem leginkább azok keressenek, akik óvodáskorú gyermeküket el tudják hozni a délelőtt folyamán, vagy meg tudják oldani ezt (pl.: nagyszülővel, gyermekvigyázóval).

Amiben segíteni tudok: logopédiai vizsgálatok, szűrés (pl.: GMP, Szól-e?), tanácsadás, beszédindítás, beszédhibák javítása, komplex nyelvi fejlesztés, beszédészlelés és beszédmegértés terápia, nyelvlökéses nyelés terápia.

Egy foglalkozás rendszerint 45 perces. Gyakoriságát (heti hány foglalkozás lenne ideális) a probléma súlyossága szerint minden esetben egyénileg kell megállapítani. Emellett igen fontos a terápia hatékonysága szempontjából a SZÜLŐVEL TÖRTÉNŐ OTTHONI RENDSZERES TÜKÖR ELŐTTI GYAKORLÁS, heti kétszer legalább - a füzetbe leírt instrukciók alapján! Igény esetén előre egyeztetett időpontban a szülő bátran bejöhet a foglalkozást megnézni, hogy hatékonyabban tudjon otthon gyermekével gyakorolni. 

A terápia folyamán szívesen válaszolok bármilyen felmerülő kérdésre! Kérdés, bizonytalanság, bárminemű probléma esetén keressen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! 

A foglalkozások játékosan; szerető, elfogadó légkörben zajlanak. 

Ez a tevékenység a Keresztények Segítsége Alapítvány szervezésében valósul meg. Kérjük, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az Alapítványt. (A privát szférában egy hasonló foglakozás ára: 7000 Ft)