Börzsei Borbála
Börzsei Borbála - pár- és családterapeuta

Ez a tevékenység Trencsényi Magdolna ev. szervezésében valósul meg. Trencsényi Magdolna ev. az Alapítvány támogatója. A tevékenység megvalósulásához a Keresztények Segítsége Alapítvány helyet biztosít. 

A családok, párok élete során egy-egy elakadás bármikor előfordulhat. Lehet ez krízis (betegség, költözés, válás, születés, iskolakezdés, munkahely elvesztése), kommunikációs zavar, több generáción át öröklött adaptív megküzdési stratégiák, iskolai, munkahelyi problémák.

A család egyedül érezheti magát, csak nehezen találja a krízisből kivezető utat. Ilyenkor segíthet a családterápia. Mi abban hiszünk, hogy a megoldás kulcsa a család kezében van, és ennek megtalálásában vállalunk szerepet. Ez a kulcs a család belső erőforrása, kreativitása, fejlődésre való természetes irányultsága. A család egészével dolgozva, együtt keressük a továbblépéshez vezető utat.

Rendszerszemléletben gondolkodva abban hiszünk, hogy a kapcsolatok jellege legalább annyira fontos egy közösségben, mint az egyes tagok egyénisége. Az együttműködés és a kapcsolatok javítása könnyebben hoz változást, mintha a családtagokkal egyenként foglalkoznánk. A családterápia lehetőleg az összes családtag jelenlétével zajlik, hogy a résztvevők hallják egymást, lássák egymáson az érzelmi reakciókat, ezáltal tisztázódjanak a helyzetek, a szerepek és átláthatóbbá váljanak a nehézségek is. A párkapcsolati terápia is rendszerszemléletű családterápia, azonban itt a párkapcsolatra fókuszálunk. A család a terápiában való részvétel előtt a kereteket és a folyamatot részletesen megismerheti, hogy döntésükben kompetensek legyenek. A terapeutákra titoktartás vonatkozik.

  • másfél órás alkalmak kétheti rendszerességgel
  • páros vezetés
  • egyéni időpont egyeztetés
  • egy csendes szobában, kényelmes ülőhelyekkel

Börzsei Borbála - pár- és családterapeuta
Trencsánszky Magdolna - tanácsadó szakpszichológus, pár és családterapeuta

Ára: 26 000 Ft / alkalom

Jelentkezés, érdeklődés a tanfolyamra

Kérjük, adja meg nevét!
Úgy tűnik hibás e-mail címet adott meg!
Kérjük, adja meg telefonszámát!
Invalid Input
Az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadnia!