Szabadhegyi Judit
Szabadhegyi Judit - Mentálhigiénés segítő szakember

változások és az élethelyzeteinkből fakadó nehézségek elkerülhetetlen részei az életünknek. Kihívást jelent a nehéz vagy fájdalmas tapasztalatok feldolgozása, és a megküzdés mindazzal, ami szorongat bennünket, amivel szemben sokszor tehetetlennek érezzük magunkat. 

Ezek az elkerülhetetlen élethelyzetek egyben lehetőséget teremthetnek arra, hogy segítségükkel felfedezzük belső erőforrásainkat, megoldásainkat vagy akár új képességekre tegyünk szert általuk. Lehetővé teszik, hogy mi magunk is változni, fejlődni tudjunk.

Mint segítő szakember a segítő beszélgetés biztonságos keretei között tudok segítséget nyújtani a nehézséget jelentő élethelyzetek feltárásában, feldolgozásában. Támogatni tudom abban a hozzám fordulókat, hogy képesek legyenek kapcsolataik teljesebb megélésére, képességeik kibontakoztatására, szorongásaikkal, félelmeikkel, veszteségeikkel, konfliktusaikkal való szembenézésre. De arra is van lehetőség, hogy olyan hétköznapi témákról beszélgessünk, amit nincs kivel megosztani.

Hivatásomnak azt érzem, hogy támogassam mindazokat, akik mernek szembesülni magukkal és a lehetőségeikkel a megpróbáló változások, vagy akár nehézségek közepette. Ezáltal nem csak túlélni akarják az életüket, hanem megélni azt minden örömével és nehézségével együtt.

Konzultációk egyéni formában valósulnak meg, időtartamuk 50 perc.

Jelentkezés, érdeklődés a tanfolyamra

Kérjük, adja meg nevét!
Úgy tűnik hibás e-mail címet adott meg!
Kérjük, adja meg telefonszámát!
Invalid Input
Az adatkezelési tájékoztatót el kell fogadnia!