Kedves Érdeklődő!

Örömmel adjuk kezébe ezt a bemutatkozó anyagot, melyet azért készítettünk, hogy a Don Bosco Nevelési Központ híre eljusson a környék családjaihoz.

Nevelési Központunk azzal a céllal jött létre 2019. májusában, hogy a „Keresztények Segítsége” Alapítvány égisze alatt lehetőséget nyújtson a Segítő Szűz Mária Leányai, Don Bosco Nővérek által üzemeltett Szent Család Óvoda családjainak, illetve a környék lakóinak ahhoz, hogy gyermekeik kognitív, illetve pszichés és fizikai fejlesztését minél egyszerűbben lakóhelyükhöz közel, itt Pesthidegkúton meg tudják oldani.
A Nevelési Központ Don Bosco gyermekszemléletét helyezi előtérbe, mely szerint
elengedhetetlen egy nevelési helyzetben a sugárzó szeretet, a kölcsönös bizalom és a vidámság. Bosco Szent János a teljes ember nevelését tűzte ki célul, s nekünk is ez áll tevékenységünk középpontjában. A lelki, fizikai és kognitív fejlesztések egyforma szerepet játszanak Nevelési Központunk programjában.

Központunk munkatársai mind elkötelezett szakemberek. A csapat-munkában hiszünk, arra törekszünk, hogy a gyermekben valóban a teljes embert lássuk, hogy a családdal és az intézménnyel közösen minden gyermeknek megtaláljuk a leghatékonyabb fejlesztő programot. Rendszerben gondolkodunk, így nem csak a gyermekeknek, hanem a családoknak, szülőknek is kínálunk segítő lehetőségeket s ezzel a kiadvánnyal, valamint terveink szerint minden évben megrendezendő Nyílt Napunkkal szeretnénk felhívni figyelmüket a központunkban elérhető lehetőségekre.

A Keresztények Segítsége Alapítvány nevében
Szeretettel:

Szikora Virág
DBNK koordinátor, gyermekpszichodráma vezető


Szikora Virág